23 Ocak 2013 Çarşamba

STARBUCKS KEKİ

HAVUÇLU CEVİZLİ STARBUCKS KEKİ


Çok hoş pufidik pufidik sünger gibi bir kek oluyor ve inanılmaz lezzetli....
Mis gibi tarçın kokusu eşliğinde iri çekilmiş ceviziyle yemeğe doyamayacağınız bir tat.



18 Ocak 2013 Cuma

Ergül abla için cupcake

 
           Ergül abla pembe sever, gül sever ....



Onun için cupcake yapacaktım. Bunun için bir tema aramama gerek yoktu.Onun aldığı,beğendiği, sevdiği, giydiği her şey de pembe ve gül vardır.Onu tanıyan herkes bunu bilir :)))
 

Yapması inanılmaz keyifli, eğlenceli bir o kadar da heyecan verici bir çalışma oldu.Yaptığım cupcake çalışmalarını  gören 6 yaşındaki kızım "anne, sen bir sanatcı gibi sanat eserleri yapmışsın "dedi.



 
 
 


O gün Ergül abla için yapıp götürdüğüm cupcake'ler ise yenmeyip sevdiklerine götürülmek üzere paketlendi.Herkesin beğenmesi ve yemeye kıyamaması bana yaptığım işi gerçekten hakkıyla yapmış olduğumu gösterdi ve beni gerçekten çok mutlu etti.
 
          

Çiçekli Kurabiye





Birbirinden değişik çiçek temalı bir sürü kurabiye yapmak , her bir kurabiyeyi farklı hayal etmek çok keyifliydi.


 




Kardeşimin kayınvalidesine giderken hediye olarak götürdüğüm kurabiyeler.Tamamı çiçek hatta daha çok gül temalı :)

Kuzenim Doğanay 'ın pastası

Bu arada sevgili kuzenim askere gitti. Ona gitmeden önce bir gece düzenledik ve herkes bir şeyler yapıp getirdi. Benim için de pasta yapmak için mükemmel bir fırsattı.
O an için elimde fazla malzeme olmadığından kızımın pastasına benzer bir pasta çıktı ortaya ama yine de çok güzeldi.


Naile'nin doğum günü


Canım komşum Naile 'nin doğum günüydü 2 ocak. Ona güzel bir süpriz yapalım dedik ve bu pasta çıktı ortaya.Onu mutlu etsin diye ,o güzel yüzü gülsün diye güller yaptık üzerine, pembe karlar yağdırdık pastamızın üzerine.

İşe de yardı ....



 






 

17 Ocak 2013 Perşembe

Orhan Kerem'in 1 Yaş pastası



Tekrar merhaba

Çok sevdiğim bir arkadaşımın oğlu için süpriz bir 1 yaş pastası hazırlamaya karar vermiştim. O gün çok kalabalık olacağımız için 2 katlı bir pasta olmasını istedim. Pastamın keki ve kreması kakaolu ve içi de fındık,fındık krokan ve parça çikolatalıydı. Aldığım tepkiler çok güzeldi ve bu benim ilk iki katlı pasta çalışmamdı. Tabi doğal olarak ben aldığım iltifatlardan , pastayı yaptığım çok sevgili arkadaşım da benim yaptığım süprizden çok mutlu olmuştu.

Ve işte pastam...